Kurs

Hundetrener Janne


Kurs


Kursene i Mysen fortsetter på Høytorp Fort. Det blir kurs på både dag- og kveldstid slik at det skal passe for alle. På Høytorp Fort starter alle kursene i hundeparken. Etter behov vil den store plassen (HV plassen) bli tatt i bruk. Det er også flotte turområder i området som gir fine muligheter for forskjellige typer treninger som feks sosiale turer, passeringstreninger mm.  


Vi bruker godbiter til treningen og har testet forskjellige produkter. Valget landet på Qualipet som er en leverandør med sunne og velsmakende godbiter. I sortimentet finnes godbiter, tygg mm. til både hund og katt. Du finner nettbutikken deres ved å trykke på logoen under. Dersom du bruker koden Janne får du også 20% rabatt når du bestiller. Startdato  25. februar Høytorp Fort, Mysen:

Smilebåndkurs dagtid: Trykk her for mer informasjon og påmelding

Smilebåndkurs kveldstid: Trykk her for mer informasjon og påmelding


Unghundkurs dagtid: Trykk her for mer informasjon og påmelding

Unghundkurs kveld: Trykk her for mer informasjon og påmeldingStartdato  24. februar Tangen, Ørje:

Flere har spurt om det skal settes opp valpekurs i Marker, nærmere bestemt Ørje. Dette er første gang det blir satt opp kurs her, og i tillegg så blir det på dagtid. Synes det er stas å sette opp kurs i hjemkommunen og gir 20% rabatt på dette første kurset. Her er linken til informajsjon og påmelding:

Valpekurs dagtid, Ørje


Har satt opp unghundkurs i tillegg til valpekurset på Ørje. Link for mer informasjon og påmelding finner du her:

Unghundkurs dagtid, Ørje


 


  Kontakt


  Hundetrener Janne Magnesen

  Rørvikveien 116, 1870 Ørje

  Epost: janne@hundetrenerjanne.no

  Mob. 41 09 06 58

  © Copyright. All Rights Reserved.