Kurs


Kurs


Instruktører på kursene er Janne Magnesen og Fam Sørensen.

Du kan lese mer om Janne her

Fam finner du mer informasjon om her


Vi har nå fått kontor og treningsplass i Vangsveien, Askim. Treningesplassen er i Vangsveien 24 og har et stort inngerdet område som gir mange muligheter. Det er flate partier, kupert terreng og turområder i umiddelbar nærhet. Vi gleder oss til å starte opp her. Allerede i uke 17 vil det bli mulighet for drop-in treninger, ordinære kurs er planlagt fra 20. mai. Privattimer og andre aktiviteter kan også gjennomføres fra uke 17, men foreløpig må man avtale tid. 


Kursene i Mysen fortsetter på Høytorp Fort.  På Høytorp Fort starter alle kursene i hundeparken. Etter behov vil den store plassen (HV plassen) bli tatt i bruk. Det er også flotte turområder i området som gir fine muligheter for forskjellige typer treninger som feks sosiale turer, passeringstreninger mm.


Startdato  23. juni 2021 Vangsveien 24, Askim


Mestringskurs kveld: Trykk her for mer informasjon og påmelding

Valpekurs dag: Trykk her for mer informasjon og påmelding


Startdato  24. juni 2021 Vangsveien 24, Askim


Mestringskurs dag: Trykk her for mer informasjon og påmelding

Valpekurs kveld:  Trykk her for mer informasjon og påmelding


Drop-in treninger onsdager mellom 16.30 og 17.30. For mer informasjon se egen Facebook side. Du finner den ved å trykke her.     

Privat timer:  Vi kan komme hjem til deg, eller møte deg et sted vi avtaler.  Vil du vite mer privat timer så kan du se her: Privat timer